Korvera

Poppenkast

De lotgevallen van Jan Klaassen en Katrijn spreken bij jong en oud tot de verbeelding. Korvera herinnert zich nog de verhalen die zijn vader hem ooit vertelde en verwerkte deze in een voorstelling waarin zowel oude als eigentijdse verhalen worden verteld. De poppenspeler weet de kinderen te boeien door ze mee te nemen naar een doldwaze wereld vol verrassende wendingen...de wereld van Jan Klaassen.

Desgewenst verwerkt Korvera een door u geformuleerde boodschap in zijn voorstelling. Thema's als 'verjaardagsfeest', 'pesten', 'preventie' of 'verandering' kunnen bijv. op speelse wijze aan de orde worden gebracht.

Korvera heeft ook een buikspreekact, die als onderdeel van de show zeer tot de verbeelding spreekt. De eigenwijze pop denkt dat hij alles beter weet maar al gauw blijkt de werkelijkheid anders. Laat u verrassen door deze dolkomische act.

Wellicht kent u Korvera van één van zijn vele optredens in KidsZcity in Utrecht. Zijn vertrouwde verschijning heeft hem niet voor niets zijn reputatie als komische entertainer opgeleverd. De poppenkast van Korvera staat garant voor plezier en vermaak.