Korvera

Referenties

Bertus heeft vorige week onze zoon en vriendjes een enorm leuke middag bezorgd met zijn goochel- en poppenkastshow. En ook wij ouders vonden het super! Bijzonder hoe Bertus alle 9 kinderen, van 5 jaar, 50 minuten lang heeft weten te fascineren. Een ware aanrader voor een geslaagd partijtje!

Jo uit Oegstgeest

Zoekend op internet vond ik via marktplaats Bertus met een goochelshow en poppentheater. Mijn dochter werd 9 en had nog 10 vriendinnetjes uitgenodigd. De meiden waren erg enthousiast en hingen aan zijn lippen, De meisjes hebben zelf ook een truc geleerd en deze werd na het feestje bij iedereen thuis voorgedaan. Zelfs het meisje die dacht alles wel te weten viel van de ene verbazing in de andere. Het was een geweldige ervaring en ben ontzettend blij Bertus te hebben gekozen! Dank je wel, Bertus, het was een geweldige ervaring!

Familie Dijkhuis, Hellevoetsluis

Afscheidsfeest kinderkoor in Baarn

Ik heb Bertus via Facebook gevonden, en een bericht gestuurd. Hij reageerde super snel, en was steeds bereid om mee te denken in al mijn vragen. Dat vind ik ook belangrijk, dat de communicatie goed verloopt. Bertus kwam optreden bij het afscheidsfeest van mijn kinderkoor. Er waren 14 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar. Ook waren er nog 8 volwassenen bij. Allemaal hebben we 200% genoten van Bertus' optreden. We zaten er helemaal 'in'. Zijn goocheltrucs zijn in elk geval voor de kinderen onbegrijpelijk en hilarisch, maar ook de volwassenen hoorde je regelmatig 'huh?' zeggen. Leuk was, dat Bertus op het einde nog een vader voor de gek hield, en later deze truc uitlegde aan de kinderen, zodat zij hún vader ook voor de gek konden houden. Ook alle verhalen, van de boekenwurm, het ontsnapte konijn, de aap en Jan Klaasen waren leuk, en spannend. Bertus betrekt de kinderen bij de vehalen, door ze te laten zeggen waar de boef/het ontsnapte konijn is, wat de boekenwurm voor stouts doet, enz. Zo leefden de kinderen enorm mee met alle verhalen. Bertus is volgens mij niet vreselijk duur, en het was het geld echt dubbel en dwars waard!!!

Erica Groenesteijn (Baarn)

kinderfeestje in Hellevoetsluis

Zoekend op internet vond ik via marktplaats Bertus met een goochelshow en poppentheater. Mijn dochter werd 9 en had nog 10 vriendinnetjes uitgenodigd. De meiden waren erg enthousiast en hingen aan zijn lippen, De meisjes hebben zelf ook een truc geleerd en deze werd na het feestje bij iedereen thuis voorgedaan. Zelfs het meisje die dacht alles wel te weten viel van de ene verbazing in de andere. Het was een geweldige ervaring en ben ontzettend blij Bertus te hebben gekozen!Dank je wel, Bertus, het was een geweldige ervaring!

Familie Dijkhuis(Hellevoetsluis)

Leerkrachten, ouders én leerlingen waren allemaal heel enthousiast. Hartelijk dank voor je super leuke optreden. Mijn complimenten!

Gwendolyn de Graauw (Basisschool Op de Groene Alm te Utrecht)

Bertus heeft tijdens het kinderfeestje van mijn zoontje (hij werd 6) een goochel/poppenkast-show gegeven. Er waren kindjes in de leeftijd van 3 tot en met 7 jaar en iedereen (ook de volwassenen) hebben genoten. De kinderen gingen helemaal op in het verhaal en keken met verbazing naar de goocheltrucs, Een echte aanrader.

Femke (IJsselstein)

Onze jongste dochter gaf dit weekend haar kinderfeestje. Ik wilde iets anders, had immers al vele kinderfeestjes gegeven voor mijn andere kinderen. Op internet kwam ik de naam Bertus Korver tegen en na het lezen van de recensies waren we al gauw overstag en terecht bleek vandaag. Geweldig hoe hij onze groep van 17 kleuters wist te boeien met zijn fantastische poppen- en goochelvoorstelling! Ook haar twee oudere zussen en wij hebben genoten! Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Bertus bedankt voor deze topmiddag.

Debby (Nieuwegein)

Bertus heeft opgetreden op het verjaardagsfeestje van onze dochter die 5 jaar werd. Het was een erg leuke show! De kinderen gingen er helemaal in op. Zowel het goochelen als de poppenkast was een succes. Echte aanrader!

Marleen (Amstelveen)

Fantastisch optreden in Papendrecht

Bertus heeft op de verjaardag van mijn moeder, die 60 werd, een geweldig optreden gegeven. De kinderen in de leeftijd 2 tot 6 jaar, waren een uur lang onder de indruk en stonden zelfs op de stoelen van enthousiasme. Ook de volwassenen vonden het geweldig. Aan het eind rende een van de kinderen naar Bertus en riep spontaan: "Ik vond dit leuk! Kom je nog een keer?". Bertus is iemand met liefde voor het vak, die kinderen en volwassenen aan het lachen krijgt en vol verbazing de trucs laat zien. We hebben genoten!

Jeannette (Papendrecht)

Bertus heeft een voorstelling gegeven op het kinderfeestje van onze vierjarige zoon. Zowel goochelen als poppenkast, die combinatie is echt briljant. De kinderen gingen er helemaal in op, de jarige mocht helpen als assistent en hij was reuze trots op zijn getoverde snoep. Bertus stemt de hele voorstelling goed af op de leeftijden van de kinderen. Stiekum hebben alle ouders ook erg genoten. Bertus nogmaals enorm bedankt voor deze onvergetelijke verjaardag.

R. van de Weerd (Doorn)

Mijn kleinzoon werd 10 en ik 10 jaar oma,dat vond ik een feestje waard. Totaal 5 kleinkinderen en 8 volwassenen,die enorm hebben genoten van de verrassingen uit de koffer! "Vet cool!", volgens de kleinzoons en dat een uur lang. De goochelaar was steeds de kinderen te vlug af,dus bleef het spannend. Voor herhaling vatbaar.

Gieneke Riesebos (Driebergen)

Poppenkast en goochel show in Cothen

Bertus heeft bij mijn dochter haar kinderfeestje poppenkast gespeeld en gegoocheld.Ze vonden het geweldig en hingen aan z,n lippen.Ondertussen konden wij even lekker relaxen met een kopje thee!ik vind dat Bertus erg professioneel te werk gaat en er echt een super optreden van maakt!Voor ons was het een zeer geslaagd partijtje,als nog bedankt Bertus!

Debby van Woudenberg (Cothen)

Korvera heeft bij ons thuis opgetreden op het kinderfeestje van mijn zoontje. Er waren 8 kinderen van 4 tot 6 jaar. het ging om een goochelshow en poppenkast voorstelling, echt onwijs leuk. De kinderen keken vol verbazing naar de goocheltrucs en gingen helemaal mee in het poppenkastverhaal. Korvera weet precies wat de kinderen leuk vinden en weet ze hierdoor te boeien en ze deden allemaal uitbundig mee. Wat ik vooral heel leuk vond is dat de jarige (in dit geval omdat het om een kinderfeestje ging) volledig in het middel punt staat. Mocht helpen bij goocheltrucs en was de rode draad in het poppenkastverhaal. Nogmaals bedankt!

Sandra (IJsselstein)

Bertus heeft voor 100 kinderen een goochelaar/poppenkast voorstelling gedaan. De kinderen waren allen helemaal gefocussed tijdens de gehele 45 minuten! Later alleen maar hele positieve feedback van de ouders. We hopen Bertus volgend jaar weer te mogen verwelkomen tijdens ons bedrijfsfeest!

Diageo (Amsterdam)

Op 24 november 2012 heeft Bertus Korver (Korvera), ter ere van het Sinterklaas bedrijfsfeest, eerst een goochelaars act en daarna een poppenkast show gegeven voor 80 kinderen tussen de 0 en 10 jaar. De voorstelling duurde ongeveer 45 minuten, deze vlogen werkelijk voorbij. De kinderen bleven aan de lippen van Bertus hangen. Zelfs toen hij achter de poppenkast verdween bleven ze vol aandacht naar de poppenkast kijken en kwamen ze steeds dichterbij zitten. Het was een geweldig en geslaagd optreden. De kinderen vonden het fantastisch en van de ouders kregen wij veel complimenten. Dit is voor herhaling vatbaat daarom hebben wij Bertus voor volgend jaar weer gevraagd!!

Lays (Utrecht)

Korvera heeft een goochel /poppenkastvoorstelling gegeven voor groep 1 t/m 3 en het was helemaal super! De kinderen waren helemaal stil door de fantastische goocheltrucs en daarna zaten ze allemaal in het poppenkastverhaal. Ik denk dat iedereen ze buiten kon horen gillen! Ook wij volwassenen hebben genoten. En inderdaad, een vriendelijke man die geniet van zijn werk.

Angela, basisschool Zoetermeer

Met Bertus heb je een professionele en ervaren goochelaar/poppenkastspeler geregeld. Alle kinderen bleven meer dan drie kwartier geboeid en hebben de hele straat bij elkaar geroepen en gegild. Een onvergetelijke voorstelling voor onze jarige dochter. Bert, dank je wel!

Herbert uit Odijk

Korvera heeft bij ons thuis een voorstelling gegeven aan een groep van 20 kinderen met leeftijden tussen 2 en 11 jaar en echt alle kinderen vonden het geweldig. Ze gingen helemaal mee in zijn verhaal, zaten te roepen en te lachen en waren 45 minuten lang geboeid. Het leukste was dat hij ons achterliet met een "aangeleerde truc", die ze na zijn vertrek de rest van de tijd hebben zitten oefenen. We kunnen hem echt aanraden!

Brigitte en Vincent uit Voorschoten

Onze zoon werd 4 jaar en wij hebben de heer Korvera gevraagd om zijn goochel/poppenkast kunsten te komen vertonen op het kinderfeestje. Een groot succes! Het was erg leuk, zowel voor de allerkleinste aanwezige (nog geen 3 jaar) als de oudste aanwezige (bijna 6 jaar). Net als de andere beoordelingen: Korvera krijgt het voor elkaar om de kinderen vanaf het begin al mee te laten doen en ze tot het einde te blijven boeien. Het enthousiaste gegil was niet van de lucht. Leuk ook dat de kinderen na afloop de draak nog even mochten aaien. Dankjewel dus Meneer Bert Korvera!

Wieke (Abcoude)

Voor onze zoon die 5 werd wilden wij wat anders dan een clown. Een poppenkast leek ons wel leuk. Dus googelen maar. All snel kwam ik op de site van Korvera terecht. Eerst even per mail contact gezocht en zeer snel al een spontane reactie. Wij vonden het spannend want tja hoe zou het in het ´echt´ zijn. Nou in het echt was helemaal geweldig. Zowel het goochelen als de poppenkast waren leuk. Twaalf kinderen hebben enorm genoten. Ze gilden, lachtten en je zag aan de gezichten dat ze het leuk hadden. Dus bedankt Korvera!

Sammie uit Den Dolder

Het kinderfeestje van onze dochter van 6 jaar werd een groot succes met Korvera. Korvera is een professionele goochelaar en poppenkastspeler. De kinderen hebben volop genoten, gelachen en geschreeuwd. Ook wij (ouders) hebben er van genoten, en nog nooit zo'n relaxed feest gehad. Echt een aanrader!

Groeten Bart en Erica uit Maarssen

Voor ons zoontje die 5 werd wilden wij een leuke verassing en hebben na wat googelen voor Korvera gekozen. Zekerheden heb je niet via het net maar deze meneer kwam ons goed en netjes over. Wij kunnen u melden dat hij een zeer groot succes was. Ons zoontje en zijn vrienden hebben met grote ogen en open mond zitten kijken naar de goochelkunsten en voluit mee geroepen (schreeuwen) waar dat de bedoeling was. De heer Korvera is erg prettig in omgang, netjes en bevlogen met zijn werk/hobby. Wij en de ouders die er bij waren hebben er ook van genoten.

Elroy en Sabine uit de Meern